dijous, 8 de setembre del 2016

Tercer dia, avui cinema, glamouri paisatges mariners



Avui toca cinema i paisatges costaners... Som-hi!

Cannes és una ciutat de la costa mediterrània francesa. A part de ser el lloc d’estiueig de molta gent benestant, també té un important patrimoni cultural.
Des de fa força temps hi ha un altre element que l’omple de gramour cada any al mes de maig: el festival de cinema.
·         En aquesta estada farem un recorregut pels espais més emblemàtics de l’esdeveniment: port, Palau de cinema, Boulevard de la Croisette.
·         Sintetitzarem la seva història: Directors, actors i actrius, pel.lícules, guanyadors i anectodari.
·         Passejarem pels hotels on es reserven les suites més exclussives i veurem alguns iots amb més superfície que les nostres cases.
I, després, plens de l’esperit dels germans Cohen, de la Clàudia Cardinale o del Luis Buñuel, podrem recórrer els carrers i les places i buscar algun lloc per fer un mos.
En una ciutat tan cosmopolita en trobarem força al centre i de tots els preus: hi ha restaurants de cuina francesa i provençal, molt ben puntuats a les guies però força cars, trattories i pizzeries i, també establiments de cuina ràpida i entrepans.
Durant les estones de l’autobus es passarà una carpeta amb documentació elaborada per Natura per tal d’ampliar la informació de tots aquells ferits d’amor pel llenguatge cinematogràfic.

 Silenci, càmara, acció!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada